Hemstädning

Köksstädning

Vår trygga hemstädning

Ren Glädje erbjuder städtjänster för dig som vill underlätta vardagen, få mer tid till annat och samtidigt vill kunna komma hem till ett rent och fräscht hem. Vi har ett timpris på 220kr med rut-avdrag vid återkommande hemstädning samt ett start kit som tillkommer vid uppstart. 

Vid engångstillfällen har vi andra tjänster läs mer om dem här.

 

Ren Glädje erbjuder veckostädning såväl som månadsstädning.

Hemstädning innebär alla rum

Alla rum inklusive bad/toalett och kök. Dammsuger golv, lister, elkontakter, element, mattor samt klädda och stoppade möbler. Fuktmoppar golv eller rengör dem på annat sätt enligt överenskommelse. Torkar dörrar och karmar där vi kommer åt. Dammtorkar fönsterbrädor och fria ytor. Dammtorkar lampor, hyllor och tavelramar där vi kommer åt. Putsar speglar. Bäddar sängar. Tömmer papperskorgar.

Badrum & Toalett

Rengör badkar, dusch, handfat och toalett. Torkar bort fläckar från väggar. Torkar av badrumsskåp och vitvaror.

Kök

Rengör disk- och köksbänk, spis och vägg bakom spis och diskbänk. Rengör inuti mikrovågsugnen. Rengör ut- och invändigt i skåp där sopbehållare finns. Torkar av köksluckor. Torkar av utsidan av övriga vitvaror. Tömmer hushållssoporna.

Du kan lägga till timmar i din veckostädning för ytterligare moment som ni önskar göra, så som tvätt och strykning, kyl- och ugnsrengöring, organisering av garderober och hopplock och av barnens leksaker.

Ren Glädje

bathroom, blue, tile-3563272.jpg
Hemstädning sovrum