OM OSS

chair, home, room-5727263.jpg

Om Ren glädje

Som kund hos Ren Glädje får du alltid en noggrant utförd städning med en nöjd kund-garanti. Vår ambition är att ge dig tid till sådant som är viktigt för dig medan vi utför en omtänksam och noggrann tjänst hos er. Samtliga av våra tjänster har alltid ett fokus i att utföras miljöanpassat så att du även är med och bidrar till en bättre miljö.

Till oss kan du vända dig till för allt från hemstädning, kontorsstädning till en enstaka flyttstädning. Vi utför våra tjänster i hela Stockholm. Söker ni efter en trygg och säker leverantör av städtjänster så är Ren Glädje det självklara valet för er. Välkommen hem!

För oss på Ren Glädje är det viktigt att du ska känna dig trygg och bli nöjd med det jobb vi utför. Då kan du lägga tiden på det som är viktigt för dig.

Vi ser till att alla våra anställda får rätt utbildning och att de har bra anställningsvillkor. Vi tycker det är lika viktigt att ha en bra dialog med våra kunder som med våra anställda. För oss är det viktigt att jobba med rak och öppen kommunikation för att få det bästa resultat möjligt utifrån dina önskemål.

Vi bryr oss om miljön!

Ren Glädjes fokus ligger i att alltid skapa bra förutsättningar och underlätta för människor både inom hushåll och kärnverksamheter med så lite miljöpåverkan som möjligt.
När du väljer Ren Glädje kan du räkna med att du får en trygg service av kompetent personal. Vi har en låg omsättning av personal för att bygga en genuin relation med våra kunder.
Ren Glädje inser att behovet av kvalitativ service är något som alltid kan förbättras. Därför går vi alltid den extra milen för att erbjuda förstklassig service genom alla våra tjänster.

Våra städprodukter
Vi väljer noggrant ut våra städprodukter för att få bästa resultat och för att det ska vara skonsamma mot både människor och miljö.

Ansvarsförsäkring
Vi har självklart försäkringar om en olycka skulle vara framme. och alla våra anställda är också fullt försäkrade.

16