OM OSS

chair, home, room-5727263.jpg

Om Ren glädje

Som kund hos Ren Glädje får du alltid en noggrant utförd städning med en nöjd kund-garanti. Vår ambition är att ge dig tid till sådant som är viktigt för dig medan vi utför en omtänksam och noggrann tjänst hos er. Samtliga av våra tjänster har alltid ett fokus i att utföras miljöanpassat så att du även är med och bidrar till en bättre miljö. Till oss kan du vända dig till för allt från hemstädning, kontorsstädning till en enstaka
flyttstädning. Vi utför våra tjänster i hela Stockholm. Söker ni efter en trygg och säker leverantör av städtjänster så är Ren Glädje det självklara valet för er. Välkommen hem!

För oss på Ren Glädje är det viktigt att du ska känna dig trygg och bli nöjd med det jobb vi utför. Då kan du lägga tiden på det som är viktigt för dig. Vi ser till att alla våra anställda får rätt utbildning och att de har bra anställningsvillkor. Vi tycker det är lika viktigt att ha en bra dialog med våra kunder som med våra anställda. För oss är det viktigt att jobba med rak och öppen kommunikation för att få det bästa resultatet utifrån dina önskemål.

Vi bryr oss om miljön!

Ren Glädjes fokus ligger i att skapa bra förutsättningar och underlätta för både privatpersoner och företag med så lite miljöpåverkan som möjligt. När du väljer Ren Glädje kan du alltid räkna med att du får trygg service av kompetent personal. Det viktigaste vi har är våra kunder och vår personal och tack vare att vi har så låg personalomsättning kan vi bygga genuina relationer mellan oss och våra kunder. Vi

arbetar för att alltid erbjuda förstklassig service och vi har kontinuerlig dialog med våra kunder för att ständigt förbättra oss så vi håller högsta kvalitativa service på alla våra tjänster.

16